Event 2017

10 APRIL 2017

 
Feel Good is een format welke lokale stichtingen en/of verenigingen letterlijk en figuurlijk een podium geeft om meer aandacht te krijgen en dit ook te kunnen vasthouden.
 
Wij verzorgen een volledige dag voor de deelnemers die hier veel enthousiasme en plezier van hebben met aansluitend een modeshow verzorgd door de deelnemers met natuurlijk een groot aanschouwend publiek (circa 1000 bezoekers).
 
Feel Good heeft buiten het ophalen van een opbrengst t.b.v. een vooraf bepaald doel ook het streven om taboes te doorbreken en mensen met een beperking op een andere manier onder de aandacht brengen. Niet zielig, maar in juist een bevoorrechte pose, als model op de catwalk, duidelijk met plezier voor deelnemer en publiek. Op deze manier willen wij inspireren en verwonderen.
 
2017, wordt onze 12e editie. En na 12,5 jaar FeelGood gaan we stoppen. 
 
Een weloverwogen beslissing, die goed voelt en daar draait het om bij FeelGood. De mensen en het evenement verdienen het om nog lang over na te praten en daarom stoppen wij op ons ultieme hoogtepunt. Hieronder het uitgebreide bericht:
Het begon met een kleine groep mensen met een leuk idee namelijk; mensen met een beperking een modeshow laten lopen. Het team breidde zich uit en het evenement groeide uit tot meer dan een modeshow.
 
Wij wilden namelijk van betekenis zijn, niet alleen door een mooi evenement neer te zetten maar ook om mensen aan elkaar te verbinden door plezier te hebben met elkaar. Wij wilden mensen met een beperking op een andere manier onder de aandacht brengen. Niet zielig, maar juist in een bevoorrechte positie, als model op de catwalk met plezier.
En dat hebben we gedaan, al bijna 12,5 jaar lang hebben we dankzij onze vrijwilligers, deelnemers, bezoekers en sponsoren dit evenement ieder jaar weer specialer en groter kunnen maken.
 
En dan zijn er de clichés; aan al het goede komt een eind, alle begin heeft een einde, stoppen op je hoogtepunt en ga zo maar door. Ze zijn allemaal waar, maar niet zonder er één aan toe te voegen, het einde kroont het werk. Dat is precies wat wij gaan doen in 2017; we zetten een kroon op het werk.
 
Wij stoppen na 12,5 jaar FeelGood!
 
Alles wat we wilden bereiken is bereikt, we hebben ruim 200 modellen op de catwalk gehad, ruim 25 lokale goede doelen ondersteund, duizenden bezoekers mogen verwelkomen, meer dan 150.000,- aan donaties uitgezet en ongelofelijk veel plezier gehad en mooie momenten met elkaar beleefd.
 
Wij stoppen uiteraard niet zonder nog 1 keer FeelGood naar het ultieme hoogtepunt te brengen op 10 april 2017. Met de nodige emotie, maar met ongelofelijk veel trots nemen wij die avond met een diepe buiging afscheid en bedanken wij nog één keer het publiek, alle deelnemers, vrijwilligers en onze sponsoren.
 
Het beloofd een avond vol plezier, entertainment en spektakel te worden met alle hoogtepunten van 12,5 jaar FeelGood.
 
Tot snel en vergeet niet alvast 10 april 2017 in je agenda te noteren.
 
 
Locatie:
De Basiliek Veenendaal 
Wiltonstraat 56 
Veenendaal 
www.basiliekveenendaal.nl
 
Inschrijven? Dat kan! Klik hier
PROGRAMMA: 10 April 2017
19:00 uur: Inloop Basiliek
19:30 uur: Welkom door presentator: Marcel van de Bovenkamp 
19:35 uur: Entree van de modellen en de jury 
19:45 uur: Openingsact: 
Let's Dance!
20:00 uur: Modeshow -
Ronde 1 o.l.v. onze jury
20:30 uur: Optreden van Paultje Poets 
20:45 uur: Pauze
21:05 uur: Act
21:20 uur: Modeshow -
21:45 uur: Act
 
22:05 uur: Act

22:15 uur: Grote weggeefshow
22:30 uur: FeelGood Fashion Award: Dé ontknoping door Willeke Alberti
Einde       :Optreden