Goed Doel 2017

Jaarlijks organiseren talloze vrijwilligers de Feel Good Modeshow. Een modeshow voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Dit jaar vindt de show plaats op 10 april 2017. De opbrengst komt ten goede aan een vooraf geselecteerd goed doel of doelen.

2017: De Grote Weggeefshow

We hadden het al aangekondigd, maar 2017 presenteren wij de grote weggeef show. Dit is anders dan andere jaren want dit jaar geven wij een groot aantal prachtige verrijdbare Xylofoons weg! Wil je met jouw woongroep, instelling of bewoners kans maken op zo'n gave Xylofoon? Meld je via info@feelgoodmodeshow.nl.

Onder de inzenders zal een selectie worden gemaakt. Op 10 april 2017 zal de weggeefshow onderdeel zijn van de FeelGood Mode & Show.

Goed Doel 2017

Dit waren de doelen van 2016:

Goede doelen 2016:

1. VMHC G-Hockey Veenendaal. Ze bestaan al enige tijd, hebben al de nodige prestaties geleverd, maar nu is het tijd om in de spotlight te gaan staan. We mogen dan ook met trots mededelen dat wij ons eigen Veens G-hockey team gaan ondersteunen met hun activiteiten op de Special Olympics in Nijmegen. Dit doen wij door hen geheel in tenue te steken zodat zij goed herkenbaar op het podium kunnen verschijnen. 
 
 
2. MOMO XL Ederveen/Veenendaal. Momo Theatherwerkplaats is druk bezig om zich om te vormen tot MOMO XL. Op die manier kunnen zij hun werkzaamheden blijven voortzetten en een grote publiek trekken. Ook zijn zij dan in staat om meerdere activiteiten te gaan ontplooien en nog professioneler te worden. Zorg moet commercieler worden ingestoken en MOMO heeft met MOMO XL de troef in handen om dit te gaan bewerkstelligen zonder daarbij in te leveren op zorg, maar juist wat extra's toe te voegen. Wij zullen MOMO ondersteunen in de aanschaf van de theaterkeuken.
 
 
3. Parabadminton Foundation Ilse van de Burgwal. Ilse is door een ongeluk genoodzaakt om te sporten in een rolstoel. Haar passie, badminton, heeft haar nooit losgelaten, maar de beperking was blijvend. Het heeft haar er niet van weerhouden om de passie weer op te pakken en in 2011 is zij dan ook wereldkampioen geworden in het dames enkelspel. Door de sport en door haar doorzettingsvermogen zijn er deuren geopend. Dit zet zij nu voort als initiator en naamgever van haar Foundation. Daarmee wordt actief aan talentontwikkeling gedaan onder haar bezielende leiding en vanuit de thuisbasis in Veenendaal. De Foundation is gestart vanuit een missie, namelijk; sport is voor iedereen! En om die missie verder te professionaliseren is er o.a. een shuttlekanon nodig, wij zullen deze voor hen aanschaffen. Een mooie start van de road to Tokyo, Paralympics 2020!
 
4. De Vink,Maarn.  Er wonen hier veertien cliënten.Allemaal met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er zijn twee steunpunten of eigenlijk woonkamers. Daar kun je na het werk of de dagbesteding je verhaal kwijt. Daar ontmoet je medebewoners. En daar kun je als je wilt samen eten. De twee ruimtes doen daarentegen aan als twee ziekenhuiszalen en om die reden heeft de groep een verzoek ingediend om wat meer decoratie toe te voegen. Wij zullen hen ondersteunen met de (decoratieve) her-inrichting van de twee steunpunten/woonkamers.