Organisatie

Door de jaren heen zijn wij als organisatie fors gegroeid op alle fronten. De ervaring leert dan ook dat een evenement als FeelGood alleen succesvol kan zijn als er een team van enthousiastelingen aan te pas komt. En dat team hebben wij, m.n. door onze vaste club vrijwilligers die ieder jaar weer voor ons klaar staan, maar ook in de vorm van het bestuur die vooraf aan het evenement al bijna een jaar de voorbereidingen treffen om alles in goede banen te leiden.
 
We stellen ons graag even aan jullie voor:

Gert-Jan Schoot

Oprichter / Sponsoring

Onze initiator ofwel de grondlegger van dé FeelGood Modeshow. Vanaf de eerste editie had Gert-Jan een missie namelijk; Iedereen kan trendy en modieuze kleding dragen.
 
Gert-Jan is binnen FeelGood verantwoordelijk voor de sponsoring en is hét gezicht van FeelGood. Mede door Gert-Jan wordt FeelGood op handen gedragen en behalen wij jaarlijks nieuwe records.
 

Antoinette ter Haar

Voorzitter

Onze aanvoerster en teamcaptain gedurende de voorbereidingen, de dag, tijdens het evenement en ook na al het feestgedruis ofwel coördinator, voorzitter en drager van de aanvoerdersband (lees; draaiboek).
 
Antoinette is vanaf de 6de editie toegetreden tot het bestuur en is verknocht geraakt aan FeelGood en hetgeen we als FeelGood willen uitdragen. De gelofte en belofte is dan ook gedaan dat zij zich onvoorwaardelijk zal blijven inzetten voor dit prachtige evenement, gedragen door en voor de meest bijzondere, speciale en ongekunstelde doelgroep.
 

Krista Schoot

Penningmeester

Onze backing, assistentie, bescherming, steunpilaar ofwel onze rots in de branding sinds 2005.
 
Krista dé vrouw van... en is sinds dag 1 betrokken bij FeelGood en heeft nooit meer losgelaten.
Achter de schermen zorgt zij voor al het logistiek, de planning, de financiën en de kleding.
 

Robert Reijerkerk

Coordinator Vrijwilligers & Deelnemers

Onze Rob is dé man die alles met onze doelgroep regelen kan! Hij is een topper op zorggebied en om die reden een aanwinst voor FeelGood.
 
Robert is sinds 2013 toegetreden tot het bestuur en houdt zich bezig met de deelnemersselectie en de vrijwilligers.
 
Robert heeft een ruime ervaring op het gebied van zorg en is dan ook volledig gediplomeerd en gecertificeerd.

Jeannet Nap

Secretaris

Onze nieuwste aanwinst zogezegd, want Jeannet weet van aanpakken. Sinds 2014 toegetreden tot het bestuur en dat hebben we geweten. Jeannet is snel, efficiënt, inventief en zorgt ervoor dat alle praktische zaken naar wens verlopen.
 
In het bestuur draagt zij zorg voor het secretariaat en ondersteund zij bij diverse aller handen taken. Kortom een spin in het web!
 

ANBI STATUS: GEGEVENS VOOR ANBI 

Organisatie